Skip to main content Skip to footer

Få fødderne og forretningen plantet i midten af det hele

Et byggeri skabt med omtanke for både mennesker og materialer centralt i Aarhus – i smørhullet mellem fortid og fremtid.

SKAB ET MØDESTED PÅ SYDHAVNEN

Stueetagen i TRÆ indbyder til at være et naturligt mødested for bydelens brugere og besøgende.

TRÆ er nemlig centralt placeret på Sydhavnen – lige op ad Kulkransporet. Sporet fortsætter ind mellem de tre bygninger på en gangbro, der er of- fentligt tilgængelig, og som slutter ved foden af TRÆ.

Byggestenene for fremtidens restaurant er allerede lagt i opførelsen af TRÆ. Et byggeri skabt med ambitioner, som blot venter på at blive vakt til live med en restaurant på toppen.

Mulighederne er mange

I stueetagen finder du rammerne til mange forskellige typer virksomheder. Her kan du åbne en lille café, en hyggelig butik, et fedt showroom, en hyggelig jazzbar, et kreativt galleri eller alt derimellem.

SYDHAVNEN KALDER PÅ EN RESTAURANT MED AMBITIONER

Forestil dig at skabe kulinariske oplevelser i fremti- dens byggeri med udsigt til byen, havnen og havet. I toppen af TRÆ kan dine ambitioner om et særligt spisested indfries.

Her er der plads til både nytænkning og ambitioner samt traditioner og modige kreationer.

I toppen af TRÆ i 78 meters højde har vi gjort klar til, at du kan åbne en restaurant. Vær blandt de første aktører i bydelen, der er med til at skabe et nyt Sydhavnen med plads til mangfoldighed, nytænkning og omtanke.

 

TRÆ er i smørhullet
mellem fortid og fremtid

IMPLEMENT CONSULTING GROUP VIL VÆRE EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS – MED FLEKSIBLE RAMMER

”Det er vigtigt, at vi har et kontor, som vi kan være stolte af. Det er nødvendigt, for at vi kan tiltrække og fastholde talent. Og så er det bare en fed bygning og en fed lokation,” fortæller Christian Guldager, partner i
Implement Consulting Group.

For Implement Consulting Group handler det om at kunne skabe en moderne og fleksibel arbejdsplads.

Det store konsulenthus har derudover behov for at kunne skrue op og ned for kvadratmeterne, når konsulenterne er ude hos kunderne eller på kontoret. Derfor giver det mening for dem at blive en del af TRÆ, hvor de kan dele faciliteterne med andre.

ET INNOVATIVT KONTORHUS TIL EN INNOVATIV VIRKSOMHED

MobilePay har en kultur, der er åben, sjov og fleksibel, og hvor alle er lige. Det var netop også det, der tiltalte dem ved TRÆ på Sydhavnen. At de her bliver en del af et kontorhus i et område, hvor mennesker er forskellige, men hvor der er plads til alle.


Ud over kulturen er MobilePay også blevet inspireret af omtanken for miljøet, som TRÆ afspejler. Derfor vil de blandt andet indrette deres kontor med møbler lavet af fiskenet og gamle t-shirts. Og så flytter de ind på to etager – én etage med kontorpladser og én etage med plads til sjov.

Kontakt os for fremvisning og udlejning

Kontakt Naja Kilden på 22 62 34 25 eller nk@kildenoghindby.dk og få mere at vide om TRÆ, konceptet og vores lejemål.